СРЕЩА НА БЪЛГАРИТЕ В БРЮКСЕЛ

Споделете тук за Български концерти, изложби, представления, премиери, филми и др. провеждащи се в Белгия
Потребителски аватар
dobrinka
Мнения: 1
Регистриран: ср яну 22, 2014 1:25 pm

СРЕЩА НА БЪЛГАРИТЕ В БРЮКСЕЛ

Мнениеот dobrinka » пон яну 27, 2014 10:47 am

BG_HEADER.jpg
BG_HEADER.jpg (66.57 KиБ) Видяна 1552 пъти
Стартират информационни кампании за популяризиране на предимствата за инвестиране в България


Изграждане на положителен имидж на България като инвестиционна дестинация и повишаване на познаваемостта на страната сред чуждите инвеститори е основната цел на мащабен проект, чиято реализация започва през месец февруари.

Ще бъдат организирани срещи с българи, сред които мениджъри на компании, ICT специалисти, инженери, икономисти и други специалисти, в 13 града в чужбина – Мадрид, Париж, Лондон, Брюксел, Амстердам, Берлин, Виена, Москва,Тел Авив, Истанбул, Ню Йорк, Чикаго, Бостън. На тези срещи са поканени и десетки български студенти, които учат, завършват висшето си образование, работят зад граница.

Тази кампания ще покаже реалните възможности и механизми за непрекъснато включване на българите зад граница в процеса на привличане на нови инвестиции в родината си.

Под ръководството на Българска агенция за инвестиции /БАИ/ ще се проведат “Информационни кампании сред българите в чужбина с цел популяризиране на инвестиционния климат и връщане на нашите емигранти и учещи в чужбина български студенти в България”, реализиращи се в изпълнение на Договор № BG161PO003-4.1.01-0001-C0001 по Проект “Популяризиране на предимствата за инвестиране в България”, осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007 – 2013 г.), приоритетна ос 4 „Укрепване на международните пазарни позиции на българската икономика”. Изпълнител на поръчката е Консорциум „Ламбаджиев-Кръстев”.

Събитието ще се състои на 8 февруари 2014 година в БРЮКСЕЛ-Hotel Siru от 18.00h

Каним ви за участие! За повече информация посетете страницата http://www.facebook.com/bulgariansabroadiba


Върни се в “Български културен афиш”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост