Страница 1 от 1

Празник на Gent

Публикувано: пет юли 08, 2011 4:52 pm
от dara
От 18 юли започва и продължава една седмица празника на Гент.Града се променя, и става много колоритен.Много инициативи са предвидени и тази година.Ето няколко снимки от миналогодишния празник.
Изображение
Изображение
Изображение
Снимките са ден преди да стартира празника.Тези платформи са плаващи барове и е много приятно.По центъра има 6 сцени построени и на всякъде се свири различен стил музика за да може да се забавляват всички.

Re: Празник на Gent

Публикувано: нед юли 10, 2011 12:26 pm
от ivan23
Звучи много интересно!!!

Аз мисля че ще съм там с няколко приятели. Недостатъка е че се пада понеделник, но мисля че това няма да попречи на вселото прекарване.

Много ме заинтригуваха тезиплаващи барове :)

Има ли много българи в Гент?

Re: Празник на Gent

Публикувано: нед юли 10, 2011 12:46 pm
от dara
Грешно си ме разбрал, празника продължава цяла седмица :D Най-весело е привечер.Има и дискотеки на открито /миналата година това беше последната вечер/.Плаващите барове са лодките на първата снимка.Но на платформите на мен повече ми харесва, защото е точно с-у най- голямата сцена , вижда се всичко.Платформите се изграждат над самата вода /от там принципно минават речни корабчета/ и плават в смисъл полюшват се леко защото са напринципа на лодка.Иначе и кръглите лодки са си също приключение :D
Да има много българи в Гент.
Това е официалния сайт има и програмата на празника.Може да си го преведеш с Гугъл Хром и да си изберете някаква инициатива.
http://www.gentsefeesten.be/
Ето няколко линка от миналата година
http://www.youtube.com/watch?v=LMEsv_pY ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=7ernFOmd ... re=related
Умеят да се забавляват фламанците :D Така е всяка вечер :D

Re: Празник на Gent

Публикувано: вт юли 12, 2011 12:49 pm
от ivan23
Хей мерси за инфото!

Клиповете са страхотни:) Аз мн обичам фестивали на които идват малки по талантливи групи, които не са се покварили от комерсиалното.. още:)

Вижда се и много от архитектурата.

Значи със сигурност ще има повече българи на празника на Гент тази година.

Поздрави!