Страница 1 от 1

Български филм "Деца на тихата революция"

Публикувано: пет дек 21, 2012 10:06 am
от Виктория
Привет на всички!

Казвам се Виктория и живея в Лос Анджелес. Искам да ви кажа за един мой проект, с който се занимавам от известно време и да ви помоля да ми помогнете, за да го завърша.

Той е документален филм за прехода в България и моето поколение, което отрасна през най-бурните години на 90-те. Мисля, че ще бъде интересен на много от вас. Филмът вече е заснет, но ми трябват средства за завършването му. Започнах една кампания чрез платформата Kickstarter за финансиране. Поставила съм като цел събирането на $12,500. Остават само 7 дена от времетраенето на тази кампания и все още ми трябват почти $6500 за да достигна целта. До момента доста сънародници станаха дарители и имаме много положителни отзиви.

http://kck.st/SiVUhT

Ако не сте запознати с Kickstarter, това е платформа за финансиране на творчески проекти. Всеки може да стане дарител, като плащанията стават чрез Amazon с кредитна карта. За момента вие само гарантирате сумата, която искате да дадете, но всъщност тя няма да бъде изтеглена от сметката ви докато кампанията не свърши и то само ако финансирането е успешно, т.е. ако е гарантирана цялата сума, поставена като цел.

Kickstarter работи на принципа, че ако не събера поне сумата, която е поставена като цел, няма да получа нищо. Така че без допълнителните средства, ще загубя това, което хората са обещали да дадат до момента. Моля, погледнете линка към кампанията по-горе и направете дарение, колкото считате за подходящо. Каквато и да е сума ще помогне! В замяна на даренията предлагаме разни интересни "награди" като DVD-та, антикварни значки, снимки от България и други.

Моля разпращайте информация за моя проект към други хора, които може да се заинтересуват от него и да помогнат и публикувайте във форуми, блогове, фейсбук, туитър и т.н. Това също ще е много значимо за успеха на кампанията.

Много благодаря за вниманието и помощта!

Поздрави,

Виктория
http://www.viktoripictures.com
http://www.facebook.com/ChildrenOfTheSilentRevolution