Аз след работа, докато се прибера до вкъщи ако не обибиткам 2-3 не е нормален ден. Ама то и как да е нормален като си имат и странни правила. Най ми е странно това правило на десния. То като правило не е лошо, но защо не е както в Щатите където десния има право, но след това навлиза следващия и се редуват. А тук има колона от 100 и те са ти десни... ще си чакаш ли чакаш ако някой не се смили.
Друго забавно е когато те изпреварват на магистрала и решът да се върнат в лентата ти го правят суууупер близо. Направо им се възхищавам на куража. И понеже го прави всеки срещнат ми се струва, че така са ги учили. Аз си знам че като видя колата в огледалото и се връщам в лентата но интересно тук какво е правилото.

Иначе хайде и малко добри думи:) Ако някой те засече в градско и го мернеш - не е местен май:) А и отделно пътщата поне са осветени и хубави. Спомням си как преди време шофирах 4 часа нощно в Германия и когато влязох на осветената магистрала в Белгия разбрах наистина колко е полезно да е осветено и колко по-малко те болят главата и очите. Така че за това евала.
Ето споделих си мислисте. Ако и вие мислите такива мисли ... споделете:))))