счетоводител
счетоводител
Търся добър български счетоводител в Брюксел.Става въпрос за данъчните декларации.Благодаря предварително Весела Коледа на всички
- gkgeorgiev
- Регистриран: съб юли 16, 2011 10:35 pm
Re: счетоводител
Уф и на мен това ми е болна тема. Аз си имам фирма и плащам 3000+ на година и то само за една фактура на месец и малко разходи.... някакви си кожудери само защото са англо-говорящи. Ако намериш нещо сподели, плс. Аз не намерих такъв.ivon написа:Търся добър български счетоводител в Брюксел.Става въпрос за данъчните декларации.Благодаря предварително Весела Коледа на всички
От тази гледна точка, румънците са много по-добре, колегите румънци знаят няколко но са само френско-румънско говорящи.
Експерт СЧЕТОВОДИТЕЛ и данъчен СЪВЕТНИК
РОСИ ДИМИТРОВА
Expert Comptable et Conseil Fiscal
Avenue de Tervueren, 32-34 bte 2
1040 Bruxelles
tél: 02/735.63.22
fax: 02/735.62.44
mail: rosidimi@gmail.com
Копирах го от бг-мама. Не съм ползвал услугите и не мога да дам лично мниние.
РОСИ ДИМИТРОВА
Expert Comptable et Conseil Fiscal
Avenue de Tervueren, 32-34 bte 2
1040 Bruxelles
tél: 02/735.63.22
fax: 02/735.62.44
mail: rosidimi@gmail.com
Копирах го от бг-мама. Не съм ползвал услугите и не мога да дам лично мниние.
- gkgeorgiev
Мерси много!
- gkgeorgiev
Първо впечатление - изключително трудно е да се свърже човек с нея и на уговорената среща не дойде.
П.П. Оказа се, че спешно заминала за България и ми каза, че като се върне ще се свърже с мен. Минаха 2 месеца - ни вест, ни кост. Това е или признак на слаба самоорганизация или просто незаинтересованост към малки фирми.
П.П. Оказа се, че спешно заминала за България и ми каза, че като се върне ще се свърже с мен. Минаха 2 месеца - ни вест, ни кост. Това е или признак на слаба самоорганизация или просто незаинтересованост към малки фирми.
Аз познавам няколко неини клиента и са доста доволни от услугите. И цените не са по 3000 евро...
много се оплаква от некоректни клиенти бьлгари. Може би и затова гледа да отбира.
много се оплаква от некоректни клиенти бьлгари. Може би и затова гледа да отбира.
Върни се в “Работа, данъци и осигуровки”