Български народни танци в Брюксел
- desi.krsteva
- Регистриран: пон сеп 19, 2011 10:14 pm
Български народни танци в Брюксел
Здравейте! Разбрах, че в Брюксел се провеждат курсове по български народни танци, но незнам адреса. Намерих инфо за Лиеж и Антеверпен, но не и за Брюксел. Моля ви, ако някой знае нещо по въпроса да ми пише:)))
Re: български народни танци в Брюксел
Не съм попадъл на такава информация!
Само знам че за различни празници са се организирали представления към българското представителство.
Само знам че за различни празници са се организирали представления към българското представителство.
- desi.krsteva
Намерих ги народните танци. Има безплатни към комисията. Днес ще ходя за първи път и ще проуча>:
Здравей,
Публикувай повече иформация за това каде и кога!
Мерси много!
Публикувай повече иформация за това каде и кога!
Мерси много!
- desi.krsteva
Rue Belliard 101 - това е адресът. Води ги една жена, българка. Засега са всяка сряда от 17:30. След танците, пак тя, води гимнастика. За народните танци по-нататък ще има още дни и часове. В 17:30 ходят само начинаещите, другите - към 17:45. Който е нов, поне първият път трябва да отиде в 17:30, за да го запишат при охраната и да може да влиза без проблеми за по нататък. Обикновенно на входа винаги има по някой посрещач за новите.
- schtroumpfette
- Регистриран: вт авг 23, 2011 8:40 am
Чудесна идея и благодаря за информацията!
Пиши как ти се струва след като си ходила? Има ли много хора? Какви са?
Поздрави
Пиши как ти се струва след като си ходила? Има ли много хора? Какви са?
Поздрави
И аз ходя на народните танци
Около 30тина човека сме...повечето българи и няколко чужденци.

AT
Re: Български народни танци в Брюксел
Най-накрая нещо българско и родно
Чудесно. Ще наминем и ние!
Целувки!

Чудесно. Ще наминем и ние!
Целувки!
Здравейте,
От известно време съм в Брюксел, обожавам народните танци и много се зарадвах като видях темата във форума. Днес минах през посочения адрес, но ми казаха, че няма български танци на него и останах озадъчена...Все още ли се провеждат курсовете и ако да, къде? Предварително благодаря
От известно време съм в Брюксел, обожавам народните танци и много се зарадвах като видях темата във форума. Днес минах през посочения адрес, но ми казаха, че няма български танци на него и останах озадъчена...Все още ли се провеждат курсовете и ако да, къде? Предварително благодаря
- desi.krsteva
Има ги, да. Даже утре имаме показване, ама е само с покани. Има народни танци и в петък от 12:30. Не знам дали влизаш от правилната старна на сградата. Трудно е малко да се обясни. За да влезеш със сигурност, ела или в петък или в сряда по-рано, към 17:20, за да засечеш някой от групата.
Върни се в “Образование и Университети в Белгия”