Български народни танци в Брюксел
Re: Български народни танци в Брюксел
Aми, аз влезнах от входа откъм улица Belliard попитах там-първо охраната ми каза, че всички курсове са само за служители на комисията, а после дамата на рецепцията ми каза, че няма български танци, но има други. Можете ли да ми кажете от къде точно да вляза, защото в сряда бях там в 17:20 и не видях никого...Много съм запалена и се надявам да се видим другата сряда
Благодаря за информацията

- desi.krsteva
- Регистриран: пон сеп 19, 2011 10:14 pm
Влиза се откъм rue Montoyer, която е успоредна на Belliard, в тази част на Montoyer, която е точно до парка. За съжаление нямам точния номер на Montoyer, но утре, ако не забравя ще погледна. За обяснение е сложно, но щом го намериш веднъж е лесно. Ако можеш, ела утре към 12:20. Има пак танци. Аз ще съм също там, ако нещо спешно не изникне. Но във всички случаи ще има и други хора. Танците не са само за служители, но преподавателката трябва да те запише, за да те пуснат.
Здравейте, съфорумци! Интересувам се дали се провеждат народни танци някъде? В България като по-малка играех и сега ми се иска отново... да запазим традицията, а и физически се отразява добре
Виждам, че има публикации, но стари. Ако някой има информация къде и от колко часа, моля да сподели...

zdraveite saforumci..interesuvam se dali se provejdat narodni tanci nqkade??v balgaria kato po malka igraeh i sega mî se iska otnovo..da zapazim tradiciqta a i fizicheski se otrazqva dobre) vijdam che im publikacii no da stari ako nqkoi ima informacia kade ot kolko chasa molq da spodeli ...
Последна промяна от Thunderbolt на нед юни 12, 2016 12:01 pm, променено общо 1 път.
Причина: кирилица
Причина: кирилица
Върни се в “Образование и Университети в Белгия”