Липсва ли ви българското кисело мляко?

Мястото за Вашите малки обяви - търся, продавам, предлагам, подарявам и други.

Липсва ли Ви българското кисело мляко?

Всеки ден.
0
Няма гласове
Като цяло да.
0
Няма гласове
Почти не.
0
Няма гласове
Не.
0
Няма гласове
И тук е същото.
1
100%
 
Общо гласове: 1
Потребителски аватар
admix
Мнения: 1
Регистриран: чет юли 09, 2015 1:09 pm
Местоположение: БЪЛГАРИЯ, СОФИЯ
Контакти:

Липсва ли ви българското кисело мляко?

Мнениеот admix » чет юли 09, 2015 1:31 pm

Здравейте,

Един от най-популярните продукти по света, отличаващ ни от другите, е киселото мляко. Нашето, българското кисело мляко с автентичен вкус и полезни свойства. Но да не забравим и сиренето.

Отварям тази тема, не само за да Ви запозная с дейността на нашата фирма, но и за да Ви предложа възможността да върнете отново в ежедневието си този незабравим вкус от родината.

Адмикс ООД е логистичен партньор на датската фирма Chr. Hansen A/S - световен лидер в производството на ингредиенти за хранителната промишленост - закваски за кисело мляко и млечни продукти, мая за сирене, мая за кашкавал, стартерни култури за месо, натурални оцветители за хранително производство, ингредиенти за вино.
Фирмата предлага още закваска за домашно производство на кисело мляко Yo-Aktiv, която съдържа млечно-кисели бактерии Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophiles, както и химозинова мая за сирене и кашкавал Yo-Aktiv за домашна употреба.

1.Закваска за домашно кисело мляко - Yo-Аktiv - Закваска за кисело мляко Yo-Aktiv съдържа млечно-кисели бактерии Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus и е създадена за домашно производство на кисело мляко.Закваската Yo-Aktiv е създадена за домашно производство на кисело мляко. Едно саше може да подкваси 1-2 л мляко от всякакъв тип.
2.Закваска за кисело мляко - Yo-Аktiv – 20 л - Закваската Yo-Aktiv е създадена за производство на кисело мляко от фермери или от малки производители.
3.Мая за сирене и кашкавал за домашно производство - Yo-Аktiv - Маята Yo-Aktiv е създадена за домашно производство на сирене и кашкавал. Едно саше може да подсири до 15 л мляко от всякакъв тип.

Е, върнах ли Ви, поне за малко, отново на родна земя? Ако да, заповядайте и разгледайте продуктите ни на нашия уеб-сайт http://zakvaski.bg

А ето и малко допълнителна информация:
Ако желаете да поръчате мая за сирене и кащкавал Yo-Aktiv, моля посетете нашата уеб страница и добавете продукта в своята количка: http://www.zakvaski.bg/bg/products/maya ... l-yo-aktiv . Можете и да се свържете с нас на телефон +359 2 9385105 или чрез e-mail:office@admix.bg.
Заповядайте и на нашата facebook страница: https://www.facebook.com/YoAktiv

Благодаря за отделеното време и внимание!


Потребителски аватар
rosenb
Мнения: 38
Регистриран: пон мар 04, 2013 5:27 pm

Re: Липсва ли ви българското кисело мляко?

Мнениеот rosenb » пет юли 10, 2015 8:01 am

Определено за Брюксел а и май за Белгия като цяло въпросът е ... ирелевантен! В Брюксел и в градовете с по-компактни български общности има достатъчно български магазини които предлагат родни стоки, включително кисело мляко, кашкавал, сирене. Сродни по вкус продукти има и в турските магазини, които също са доста разпространени. Така, че в Белгия, ако ти липсва българското кисело мляко, отиваш до магазина и си го купуваш. Страната като цяло не е голяма, така че няма начин където и да живееш, на нормално разстояние от теб да не можеш да го намериш!
Pin2
Мнения: 16
Регистриран: вт апр 15, 2014 9:30 pm
Местоположение: Overijse, Белгия
Контакти:

Re: Липсва ли ви българското кисело мляко?

Мнениеот Pin2 » пет фев 05, 2016 10:25 am

Има ферми, от където можеш да си купиш прясно мляко с много добро качество. После си взимаш някакво кисело мляко от някой магазин (може и от големите търговски мрежи), става дума за кисело мляко с бактерия и си заквасяш. В много от случаите става по-вкусно дори заквасено в България. Но както се спомена, има много БГ магазини, но има и гръцки и турски сирена, кашкавали и млека, които на вкус са като нашите.
300 Ko?НЕ! MPower

Върни се в “Малки обяви”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост