Здравейте,
предвижда ли се да се прави нещо колективно и българско по повод националния ни празник?
Търсих информация, но нищо не намерих. Странно ми е малко.
Честване на националния празник на България?
Re: Честване на националния празник на България?
Здравейте и Честит Празник на всички
)
Това е много добър въпрос!!!
Предлагам който вярва че е нормално да се отбележи с някакво събитие в центъра на Европа да прати мейл и да попита!
Ето това мисля да направя аз. За да може поне догодина да сме нормални Европейци за които да мисли държавата им.
Пишете и вие и да видим дали това ще промени нещо.
Поздрави,
Руслан

Това е много добър въпрос!!!
Предлагам който вярва че е нормално да се отбележи с някакво събитие в центъра на Европа да прати мейл и да попита!
Ето това мисля да направя аз. За да може поне догодина да сме нормални Европейци за които да мисли държавата им.
Пишете и вие и да видим дали това ще промени нещо.
Поздрави,
Руслан
Не, не е никак странно..мога да ти дам един точен и искрен отговор но бях заплашен от модератора на този форум, че ще бъда БАНАТ... има цензура..така, че свободата на словото не е никак ценена тук...затова нека бъдем лицемери..dess написа:Здравейте,
предвижда ли се да се прави нещо колективно и българско по повод националния ни празник?
Търсих информация, но нищо не намерих. Странно ми е малко.
А, защо нямаме право на лични, незнам ?.....бих си дал е-майл адреса, но защо трябва всички да го виждат ??? Нека попитаме ...модератора, предполагам преди да ме БАННЕ....
Hе мога да си обясна защо сме толкова разделни?!
Право на лични имаш след определен брой постове (ако не се лъжа, го пишеше в правилата на форума).В повечето форуми се процедира по този начин, защото често личните се пълнят със спам съобщения и е наистина досадно.Ρῆσος написа:dess написа: А, защо нямаме право на лични, незнам ?....