Здравейте,
Лято е и мисли да се местим в по хубава квартира, но за местенето си трябват кашони. Да знаех и да си бях събирал кашони от всички амазон доставки ама каде да ги трупам.
Имам нужда от 10-20 средно големи кашона, но не знам каде да търся за да си купя.
Ако някой има излишни да пише! В Брюксел съм!
Мерси
Кутии/кашони за пренасяне
Re: Кутии/кашони за пренасяне
Когато ние се местехме, също ми трябваха кашони.Веднъж минавайки покрай нея (в деня в който трябваше да се изхвърля хартията) видях много кашони, прилежно сгънати и подредени.Веднага взех няколко и после се върнах за още.Та защо не се огледаш или директно не питаш ако близо до вас има някакъв магазин (тип бакалия), не мисля че ще ти откажат.
Re: Кутии/кашони за пренасяне
Дара добра идея!
Аз щях да добавя че съм виждала в петък по рю ниов (Rue Neuve) в Брюксел толкова много кашони. Явно магазините трябва точно в опредлен ден да ги изнесат и улицата е направо зарината. Със сигурност ще намериш каквото ти е нужно и то без пари.
Поздрав!
Аз щях да добавя че съм виждала в петък по рю ниов (Rue Neuve) в Брюксел толкова много кашони. Явно магазините трябва точно в опредлен ден да ги изнесат и улицата е направо зарината. Със сигурност ще намериш каквото ти е нужно и то без пари.
Поздрав!